Animals

Vols regalar les millors experiències a Barcelona als teus fills/es? Aposta per les activitats ambientals de Granja d’Aventura Park!

Perquè els nens i nenes puguin assolir un bon comportament amb el medi ambient és important que coneguin, a fons, l’entorn que els envolta i els animals que hi viuen. Per això, és tan necessari fer activitats d’educació ambiental a l’aire lliure tal i com podran fer a Granja d’Aventura Park, ja que disposem d’una granja i de diversos tallers i experiències a Barcelona, on els infants podran conèixer, tocar i alimentar als animals. Això afavoreix l’aprenentatge de l’infant, perquè tingui més cura del medi ambient. És important que ells/es visquin les seves pròpies experiències i que es relacionin amb el medi que els envolta lliurement, podent-se acostar a descobrir plantes, arbres, flors i, sense dubte, els animals.

A més a més, totes les activitats que fem al parc d’oci educatiu permeten als infants estar a l’aire lliure, sentint-se més connectats amb la natura i deixant de banda les pantalles, entre molts d’altres beneficis. T’oferim tota mena d’activitats perquè els visquin les millors experiències a Barcelona, per gaudir, aprendre i superar les seves pors.

Viu les millors experiències a Barcelona amb animals amb nosaltres!

El contacte amb animals és molt important per l’aprenentatge dels infants i al nostre parc et proposem diversos tallers i activitats per fer-ho:

Disposem de diversos espais com el de Petits animalons, per viure experiències a Barcelona bestials. El nostre taller d’animalons que està pensat per nens i nenes d’entre un i quatre anys. Us explicarem on viuen, què mengen, curiositats i tot el que vulgueu saber dels animals que presentem. Acompanyeu-nos a conèixer diferents espècies d’animals de ben a prop! Si et fa gràcia donar-los de menjar, el granger i la grangera han de repartir tot el menjar dels animals de granja i tots sols no ho poden fer, els hauràs d’ajudar. Viuràs una experiència única, tot donant de menjar als conills, als porcs, a les gallines, a les oques, als ànecs, a les ovelles, a les cabres i a tots els altres animals que t’esperen. El nostre granger i la nostra grangera us ensenyaran mil curiositats sobre els animals i us explicaran com són, com viuen, etc.

Espai toca-toca; Gaudireu de la increïble experiència d’entrar als espais toca-toca i coneixereu els nostres animals de molt a prop. Podreu notar la textura de la seva pell, la seva olor, els colors que tenen, com es comporten, com es relacionen amb nosaltres… Coneix els animals d’arreu del món; Els monitors i monitores us ensenyaran des d’un conill porquí a una fura o una petita serp. Acompanyeu-nos a viatjar als altres llocs del món, tot coneixent els animals més exòtics del nostre parc!

Viu les millors experiències a Barcelona, escolars o en família, a Granja d’Aventura Park!