Animals

Què poden aprendre els infants quan visiten una granja a Barcelona?

Quan els nens i les nenes viuen una situació nova, com pot ser una visita a la granja a Barcelona, poden absorbir informació amb molta nitidesa, són com una esponja. És un moment ideal per ensenyar-los tots els coneixements possibles i totes aquelles coses que els puguin nodrir i que puguin aplicar al seu dia a dia.

Visitar una granja amb l’escola és de les coses més boniques i educatives que es poden fer i és que, al ser un ambient distès, els nens i nenes també estan més oberts a aprendre noves idees i desenvolupar nous coneixements. Els infants es troben a un entorn diferent d’on viuen i tenen moltes preguntes per fer. Visitar una granja a Barcelona amb l’escola, els permet estudiar el medi ambient, les particularitats de cada animal i conèixer l’entorn que els envolta o quines feines es fan a un entorn rural.

La visita a la granja promou valors mediambientals i això fa que els infants aprenguin a respectar el seu entorn i a donar importància a la cura dels animals. L’experiència personal que poden viure a la granja és molt productiva i és que, a mésde l’educació ambiental, també treballaran l’educació emocional, aprenent sobre les seves pròpies emocions i sobre la importància de donar valor a la vida dels animals i del medi que els envolta.

On puc trobar una granja d’animals amb activitats infantils a Barcelona?

Vols passar un dia bestial? Granja d’Aventura Park  a Barcelona és un parc d’oci educatiu per petits i grans, on aprendre, experimentar i divertir-se gaudint d’un dia inoblidable a la natura. Podràs fer tota mena d’activitats, com els circuits d’aventura, els tallers, les activitats que preparem cada temporada o acostar-te als animals de granja o als animals més exòtics del nostre parc. Rèptils i mamífers, serps, fures, conills, porcs, cabretes… Vine a conèixer, de ben a prop, els nostres animalons i converteix-te en un petit granger o una petita grangera durant un dia. T’esperem per viure un dia ple d’emoció i diversió al nostre parc d’oci educatiu.

Podràs fer circuits d’aventura i atrevir-te amb lianes, tirolines de 40 metres per descarregar adrenalina, saltar, fer equilibris o enfilar-te en un dels nostres circuits de psicomotricitat… Escull el circuit més adequat per la teva edat i supera les teves pors a Granja d’Aventura Park!

Si vols tenir més informació sobre les activitats que tenim preparades per les escoles o per aquelles activitats que pots viure en família, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres omplint el formulari de contacte de la nostra pàgina web. Podràs gaudir del nostre parc d’aventura i la nostra granja a Barcelona, al Camí Ral de Suro, Finca número 2, a Viladecavalls, Barcelona.