Per venir a Granja d’Aventura Park en transport privat, és important que segueixis les següents recomanacions:

  • Fer servir només Google maps: buscar Granja Aventura Park
  • No fer servir cap altre GPS/navegador (no són correctes les coordenades per falta d’actualització dels satèl·lits)
  • No anar cap a Viladecavalls poble: estem més aprop de Terrassa Oest.
Com arribar

Preguntes freqüents

L’entrada us dóna accés a totes les activitats habituals del parc durant tot l’horari d’obertura: circuits d’aventura, granja, lianes, tirolines, hort, toca-toca i exhibició d’animals d’arreu del món… Les activitats o tallers temàtics que es realitzin de manera puntual en determinades èpoques de l’any, poden estar exclosos de l’entrada.

Per no quedar-vos sense les vostres entrades adquiriu-les ja aquí (venda on-line disponible fins el dia anterior a la vostra sortida). Us informem que les entrades estan subjectes a aforament i que per aquest motiu, no podem assegurar la disponibilitat de les mateixes a la taquilla del parc. Si sou un grup (a partir de 25 persones) o voleu celebrar un aniversari, consulteu-nos!

Si el parc no pot obrir a causa de la pluja i heu adquirit l’entrada anticipada, no patiu: us avisarem mitjançant sms! Podeu contactar amb nosaltres a hola@granjaaventurapark.com i us explicarem com realitzar un canvi de data! Si plou durant la vostra visita al parc i hem de tancar, dirigiu-vos a taquilla i us explicaran com utilitzar les entrades un altre dia.

No, podeu presentar-les en format digital. Compte! Si teniu la pantalla del vostre dispositiu trencada, us recomanem portar les entrades en format paper.

Serveix qualsevol document o carnet on aparegui la data de naixement (DNI, targeta sanitària, llibre de família…).

Presentant el carnet de docent, de família nombrosa, monoparental o targeta de discapacitat (acompanyat del DNI corresponent!), us apliquem el 10% de descompte sobre la tarifa base!

I… si és el teu aniversari, gaudiràs del 20% de descompte en la teva entrada!*
*només vàlid per entrades infantils i adquirides a taquilla, acreditant la data de naixement.

Sí, disposem de datàfon tant a les taquilles del parc com a les zones de bar.

Sí, a la sortida (darrere la taquilla 1) trobareu el punt de segellatge. Podreu tornar a accedir al parc fins a una hora abans del tancament, per l’accés/accesos corresponents (mai per la sortida) i caldrà ensenyar el segell al personal de taquilla.

Porteu calçat còmode, a poder ser tancat i lligat (per a gaudir al màxim de les activitats d’aventura!). La roba també ha de ser còmoda i, si en porteu d’abric, recomanem que sigui lleugera, és a dir que us permeti el moviment. Si la previsió del temps marca una mica de pluja, us recomanem dur un impermeable (tot el parc és a l’aire lliure!!). I durant la primavera i estiu… no us oblideu la gorra, la crema solar i l’anti-mosquits!

Sí! Ens encanta que vingueu amb les vostres mascotes! Recordeu que ha d’anar lligat, que us heu de fer càrrec de les seves deposicions i que no pot entrar als espais/activitats on hi hagi animals. Disposeu d’un espai amb ombra i aigua on el podeu deixar lligat en cas que ho necessiteu.

Sí, tot i que penseu que el terreny és irregular, així que us recomanem anar amb motxilla porta-bebès sempre que sigui possible. De tota manera, al parc disposeu d’un espai per “aparcar” els vostres cotxets.

Disposem d’un bar-cafeteria amb terrassa i vistes a la muntanya! Amb nosaltres podeu menjar entrepans freds, calents, hamburgueses i també algunes tapes.

No podem assegurar que el menjar no entri en contacte amb alguns al·lergògens. Per aquest motiu, en cas d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal que porteu el menjar de casa.

Podeu entrar menjar, disposem de diverses zones de picnic al parc. L’entrada de begudes no està permesa, a excepció de l’aigua. De tota manera, us recordem que tota l’aigua del parc és potable!

No. Per a un bon funcionament, és imprescindible que només s’ocupin les taules en el moment de menjar. D’aquesta manera s’afavoreix el moviment a les zones de picnic i tothom pot disposar de taula en un moment o altre.

Al parc tenim una zona de parking totalment gratuïta, a més també podeu aparcar a l’exterior del parc (respectant la senyalització del camí i les entrades a les finques veïnes).

No, tingueu en compte que els animals tenen una dieta establerta que cal respectar per a la seva salut. Si voleu fer de grangers/es i donar-los de menjar us recordem que podeu fer-ho durant l’activitat “Dóna de menjar”.

Podeu consultar les opcions que oferim, amb reserva prèvia, per a grups i aniversaris. De tota manera, si sou un grup de 25 persones (majors de 3 anys) o més, gaudireu d’un descompte del 10% realitzant un pagament únic a la taquilla del parc.

Podeu consultar les opcions que oferim per a fer del teu aniversari un dia bestial, aquí.