Per venir a Granja d’Aventura Park en transport privat, és important que segueixis les següents recomanacions:

  • Fer servir només Google maps o Waze: buscar Granja Aventura Park
  • No fer servir cap altre GPS/navegador (no són correctes les coordenades per falta d’actualització dels satèl·lits)
  • No anar cap a Viladecavalls poble: estem més aprop de Terrassa Oest.

ATENCIÓ!

A consequència de les obres de la B40 i per causes totalment alienes al parc, la ruta habitual cap al parc ha quedat afectada.

Per tal de facilitar l’arribada per la C-58 (direcció Terrassa des de Barcelona), us recomanem obviar les indicacions del GPS i agafar la sortida 22 direcció Martorell per tal que us redirigeixi per una nova ruta.

 

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Consulta la ruta amb imatges

Preguntes freqüents

Per no quedar-vos sense les vostres entrades adquiriu-les ja aquí. L’accés al parc es pot fer fins a una hora abans del tancament. Us informem que les entrades estan subjectes a aforament i que per aquest motiu, no podem assegurar la disponibilitat de les mateixes a la taquilla del parc. Si sou un grup i voleu monitoratge exclusiu per vosaltres o voleu celebrar un aniversari, consulteu-nos!

L’entrada us dóna accés a totes les activitats habituals del parc. Les activitats o tallers temàtics que es realitzin de manera puntual en determinades èpoques de l’any, poden estar exclosos de l’entrada.

És possible sol·licitar un canvi de data ÚNICAMENT quan s’hagi contractat l’assegurança de canvi (opció disponible durant la reserva de les vostres entrades).

Teniu 15 dies naturals (a comptar des de la data que havíeu de venir) per sol·licitar-lo i només es permetrà un canvi de data.

Atenció! Recordeu que si hi ha algun canvi de tarifes, caldrà abonar la diferència!

Si el parc no pot obrir a causa de la pluja i heu adquirit l’entrada anticipada a través del nostre web, no patiu: us avisarem mitjançant sms!
Tant en el cas anterior com si plou durant la vostra visita al parc i hem de tancar, podeu demanar el vostre cupó per valor de l’import pagat AQUÍ.
Teniu 15 dies naturals (a comptar des de la data del tancament) per sol·licitar-lo!

Per bescanviar-lo, només cal reservar entrades per una nova data i introduir el codi del cupó a la casella corresponent durant el procés de compra.

Atenció! Recordeu que si hi ha algun canvi de tarifes, caldrà abonar la diferència!

L’itinerari és totalment lliure i personalitzable, així que no hi ha una durada determinada: cada família es fa la visita a mida!

Podeu consultar els horaris de les activitats, aquí.

No, podeu presentar-les en format digital. Compte! Si teniu la pantalla del vostre dispositiu trencada, us recomanem portar les entrades en format paper.

Presentant el carnet de docent, de família nombrosa, monoparental o targeta de discapacitat (acompanyat del DNI corresponent!), us apliquem el 10% de descompte sobre la tarifa base!

Serveix qualsevol document o carnet on aparegui la data de naixement (DNI, targeta sanitària, llibre de família…).

Sí, a la sortida (darrere la taquilla 1) trobareu el punt de segellatge. Podreu tornar a accedir al parc fins a una hora abans del tancament, per l’accés/accesos corresponents (mai per la sortida) i caldrà ensenyar el segell al personal de taquilla.

Sí, disposem de datàfon tant a les taquilles del parc com a les zones de bar.

Sí, tot i que penseu que el terreny és irregular, així que us recomanem anar amb motxilla porta-bebès sempre que sigui possible. De tota manera, al parc disposeu d’un espai per “aparcar” els vostres cotxets.

Sí! Ens encanta que vingueu amb les vostres mascotes! Recordeu que ha d’anar lligat, que us heu de fer càrrec de les seves deposicions i que no pot entrar als espais/activitats on hi hagi animals. Disposeu d’un espai amb ombra i aigua on el podeu deixar lligat en cas que ho necessiteu.

Porteu calçat còmode, a poder ser tancat i lligat (per a gaudir al màxim de les activitats d’aventura!). La roba també ha de ser còmoda i, si en porteu d’abric, recomanem que sigui lleugera, és a dir que us permeti el moviment. Si la previsió del temps marca una mica de pluja, us recomanem dur un impermeable (tot el parc és a l’aire lliure!!). I durant la primavera i estiu… no us oblideu la gorra, la crema solar i l’anti-mosquits!

Disposem d’un bar-cafeteria amb terrassa i vistes a la muntanya! Consulta la carta aquí.

No podem assegurar que el menjar no entri en contacte amb alguns al·lergògens. Per aquest motiu, en cas d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal que porteu el menjar de casa.

Podeu entrar menjar, disposem de diverses zones de picnic al parc. L’entrada de begudes no està permesa, a excepció de l’aigua. De tota manera, us recordem que tota l’aigua del parc és potable!

No. Per a un bon funcionament, és imprescindible que només s’ocupin les taules en el moment de menjar. D’aquesta manera s’afavoreix el moviment a les zones de picnic i tothom pot disposar de taula en un moment o altre.

Al parc tenim una zona de parking totalment gratuïta, a més també podeu aparcar a l’exterior del parc (respectant la senyalització del camí i les entrades a les finques veïnes).

No, tingueu en compte que els animals tenen una dieta establerta que cal respectar per a la seva salut. Si voleu fer de grangers/es i donar-los de menjar us recordem que podeu fer-ho durant l’activitat “Dóna de menjar”.

Si sou un grup nombrós i només voleu l’entrada lliure, podeu adquirir totes les entrades que necessiteu al web, gaudint del 5% de descompte per fer la reserva online. A més, si la vostra comanda supera els 250€, automàticament se us aplicarà un descompte addicional del 5%!

Podeu consultar les opcions que oferim per a fer del teu aniversari un dia bestial, aquí.