L’entrada us dóna accés a totes les activitats habituals del parc durant tot l’horari d’obertura: circuits d’aventura, granja, lianes, tirolines, hort, toca-toca i exhibició d’animals d’arreu del món… Les activitats o tallers temàtics que es realitzin de manera puntual en determinades èpoques de l’any, poden estar exclosos de l’entrada.

Per no quedar-vos sense les vostres entrades adquiriu-les ja aquí (venda on-line disponible fins el dia anterior a la vostra sortida). Us informem que les entrades estan subjectes a aforament i que per aquest motiu, no podem assegurar la disponibilitat de les mateixes a la taquilla del parc. Si sou un grup (a partir de 25 persones) o voleu celebrar un aniversari, consulteu-nos!

Si el parc no pot obrir a causa de la pluja i heu adquirit l’entrada anticipada, no patiu: us avisarem mitjançant sms! Podeu contactar amb nosaltres a hola@granjaaventurapark.com i us explicarem com realitzar un canvi de data! Si plou durant la vostra visita al parc i hem de tancar, dirigiu-vos a taquilla i us explicaran com utilitzar les entrades un altre dia.

No, podeu presentar-les en format digital. Compte! Si teniu la pantalla del vostre dispositiu trencada, us recomanem portar les entrades en format paper.

Serveix qualsevol document o carnet on aparegui la data de naixement (DNI, targeta sanitària, llibre de família…).

Presentant el carnet de docent, de família nombrosa, monoparental o targeta de discapacitat (acompanyat del DNI corresponent!), us apliquem el 10% de descompte sobre la tarifa base!

I… si és el teu aniversari, gaudiràs del 20% de descompte en la teva entrada!*
*només vàlid per entrades infantils i adquirides a taquilla, acreditant la data de naixement.

Sí, disposem de datàfon tant a les taquilles del parc com a les zones de bar.

Sí, a la sortida (darrere la taquilla 1) trobareu el punt de segellatge. Podreu tornar a accedir al parc fins a una hora abans del tancament, per l’accés/accesos corresponents (mai per la sortida) i caldrà ensenyar el segell al personal de taquilla.

Porteu calçat còmode, a poder ser tancat i lligat (per a gaudir al màxim de les activitats d’aventura!). La roba també ha de ser còmoda i, si en porteu d’abric, recomanem que sigui lleugera, és a dir que us permeti el moviment. Si la previsió del temps marca una mica de pluja, us recomanem dur un impermeable (tot el parc és a l’aire lliure!!). I durant la primavera i estiu… no us oblideu la gorra, la crema solar i l’anti-mosquits!

Sí, tot i que penseu que el terreny és irregular, així que us recomanem anar amb motxilla porta-bebès sempre que sigui possible. De tota manera, al parc disposeu d’un espai per “aparcar” els vostres cotxets.

Sí! Ens encanta que vingueu amb les vostres mascotes! Recordeu que ha d’anar lligat, que us heu de fer càrrec de les seves deposicions i que no pot entrar als espais/activitats on hi hagi animals. Disposeu d’un espai amb ombra i aigua on el podeu deixar lligat en cas que ho necessiteu.

Disposem d’un bar-cafeteria amb terrassa i vistes a la muntanya! Amb nosaltres podeu menjar entrepans freds, calents, hamburgueses i també algunes tapes.

No podem assegurar que el menjar no entri en contacte amb alguns al·lergògens. Per aquest motiu, en cas d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, cal que porteu el menjar de casa.

Podeu entrar menjar, disposem de diverses zones de picnic al parc. L’entrada de begudes no està permesa, a excepció de l’aigua. De tota manera, us recordem que tota l’aigua del parc és potable!

No. Per a un bon funcionament, és imprescindible que només s’ocupin les taules en el moment de menjar. D’aquesta manera s’afavoreix el moviment a les zones de picnic i tothom pot disposar de taula en un moment o altre.

Al parc tenim una zona de parking totalment gratuïta, a més també podeu aparcar a l’exterior del parc (respectant la senyalització del camí i les entrades a les finques veïnes).

No, tingueu en compte que els animals tenen una dieta establerta que cal respectar per a la seva salut. Si voleu fer de grangers/es i donar-los de menjar us recordem que podeu fer-ho durant l’activitat “Dóna de menjar”.

Podeu consultar les opcions que oferim, amb reserva prèvia, per a grups i aniversaris. De tota manera, si sou un grup de 25 persones (majors de 3 anys) o més, gaudireu d’un descompte del 10% realitzant un pagament únic a la taquilla del parc.

Podeu consultar les opcions que oferim per a fer del teu aniversari un dia bestial, aquí.