CONEIX-NOS

●●●

Granja d’Aventura Park és un parc d'oci educatiu per a nenes, nens i adults, on aprendre, experimentar i divertir-se vivint un dia diferent i inoblidable en plena natura.

 

 • Què fem i com ho fem?
  Granja d’Aventura Park és un espai on poder treballar l'educació basada en l'experiència i les aptituds. Un parc on descobrir una manera de viure respectuosa amb el medi ambient i on adquirir noves eines per potenciar i desenvolupar aptituds emocionals, psicomotrius i d'interacció social.
 • Vols saber més coses de Granja d’Aventura Park?
  Construcció sostenible: La majoria d'instal•lacions del parc han estat construïdes amb material reciclat i reutilitzat i de manera totalment manual!
  Consciència mediambiental: Les pròpies instal•lacions del parc estan fetes des d'un punt de vista d'optimització de recursos naturals, reciclatge i respecte al medi ambient (recollida d'aigües de pluja, reciclatge d'escombraries, aprofitament d'excrements animals, etc.)
 • Qui viu a Granja d’Aventura Park?
  Els animals del parc: La gran majoria d'animals que hi viuen són adoptats o cedits per espais o entitats que no se'n poden fer càrrec per diferents motius i, a Granja d'Aventura Park, ens esforcem molt per aconseguir la seva adaptació i posteriorment oferir-los una bona qualitat de vida.

Vine a descobrir el món dels animals i de la natura a través de la diversió a Granja d’Aventura Park!

INSTAGRAM

●●●
UNEIX-TE AL CLUB!
de Granja d'Aventura Park

Scroll to Top