Sense categoria

Tirolines a Barcelona en un entorn natural, la millor manera de practicar el Mindfullness

Pots llençar-te a les tirolines de Barcelona en un entorn urbà, però té molts més beneficis fer-ho a la natura. Fer-ho en un parc d’aventures ens fa sentir encara més vius i connectats amb les nostres arrels, envoltats/des d’un aire més pur i observant un paisatge ple d’arbres i zones boscoses. Una experiència difícil d’oblidar, amb la que passar bons moments i desconnectar al màxim de les nostres obligacions diàries.

Practicar les tirolines a Barcelona, també et permet anar avançant en diferents recorreguts i dificultats, per anar sumant nous reptes i sentir que pots amb tot i més. És una activitat molt motivadora i fem que la nostra ment se centri en l’aquí i en l’ara. Podríem dir que els circuits d’aventura i tirolines, són una bona manera de practicar el Mindfulness, ja que estàs completament concentrat en aquell moment. D’altra banda, és un tipus d’activitat física molt completa i és que tot i que es veu fàcil, durant aquesta ruta de desplaçament exercitem tots els músculs del cos.

Beneficis de les tirolines pels infants

Gràcies a les tirolines, els nens i les nenes conèixen les capacitats del seu cos i treballen la musculatura. La tirolina es deixar-se anar, confiar en un mateix i divertir-se. Les tirolines fomenten el desenvolupament dels infants i afavoreix la seva salut física i mental, mitjançant l’adrenalina que allibera el seu cos durant el desplaçament. D’altra banda, també permet el contacte directe amb la natura i és una molt bona oportunitat de respirar aire pur i de divertir-se fora d’un entorn ple de ciment i contaminació.

Un aspecte molt important que volem destacar és que la tirolina permet superar les pors a les alçades o a la velocitat i afavoreix un desenvolupament més sa i feliç. Els nens i nenes que practiquen la tirolina o bé una altra activitat física als parcs d’aventura creixen més saludables i amb més empenta. Venir a Granja d’Aventura Park és viure i compartir bonics moments en familia i descobrir, junts, l’entorn que ens envolta i com d’important és cuidar-lo.

Si vols que els teus fills/es conectin amb la natura, coneixin el seu entorn, gaudeixin de l’activitat física i superin les seves pors, el nostre parc d’aventures us encantarà. Oferim un espai ideal per les famílies i les escoles, perquè els infants se sentin lliures i puguin guadir d’un dia divertit i ple d’emocions. Si vols més informació sobre tot el que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, omplint el formulari de contacte amb les teves dades. A Granja d’ Aventura Park fomentem un oci educatiu per infants i adults, on aprendre, experimentar, gaudir i créixer, envoltats de natura.