Sense categoria

Què fer a Barcelona aquest cap de setmana? Viu les millors activitats infantils de Halloween i la Castanyada a Granja d’Aventura Park

La tardor a Barcelona és sinònim de colors càlids, fulles que cauen i festes tradicionals com Halloween i la Castanyada. Per a les famílies que busquen una experiència única i emocionant i no saben què fer a Barcelona aquest cap de setmana, no hi ha millor lloc que Granja d’Aventura Park, on podràn gaudir de tota mena de tallers, així com visitar la granja d’animals o fer els circuits d’aventura. Durant l’època de tardor, ens convertim en un món màgic i terrorífic, tot oferint una gran varietat d’activitats infantils, que capturaran la imaginació de la canalla.

Què fer a Barcelona per gaudir del millor CastaHalloween?

Si no saps què fer a Barcelona aquest cap de setmana y vols sorprendre als teus fills i filles, pren nota de totes les activitats i tallers que et proposem per viure el Halloween i la Castanyada més divertida a Granja d’Aventura Park:

1. Cementiri secret i teranyines encreuades: El parc s’ha convertit en un lloc misteriós i espantós, amb un cementiri secret on les teranyines han crescut fins a convertir-se en veritables laberints. Els petits aventurers i aventureres podran explorar aquest món fascinant i descobrir les sorpreses que amaga.

2. Troba els moniatos daurats: Moniatos màgics s’amaguen a tot el parc, i la canalla haurà de trobar-los. Una activitat emocionant que posarà a prova les seves habilitats detectives.

3. Troba a les bruixes i vampirs simpàtics: No tots els vampirs i bruixes són espantosos. A Granja d’Aventura Park, els infants tindran l’oportunitat de conèixer versions simpàtiques d’aquests éssers màgics i fins i tot podran fer-se amics seus.

4. Conta-contes amb la castanyera Eulàlia: La Castanyera Eulàlia té un munt d’històries per explicar-te!

5. Venda de castanyes a la vora del foc: Res no pot ser més deliciós que gaudir de castanyes torrades a la vora del foc. Amb la castanyera Quimeta, les famílies podran gaudir d’aquesta tradició d’una manera inoblidable.

6. Tattoo-ween Terrorífic: Els infants que vulguin portar l’esperit de Halloween i La castanyada amb ells, podran fer-se un tatuatge terrorífic a càrrec de la bruixa Maduixa.

Els dies 12, 13, 14, 15, 21, 28, 29 d’octubre i 1, 4, 5 de novembre de 2023, Granja d’Aventura Park es transforma en un món d’aventura, misteri i diversió. Si no sabeu què fer a Barcelona aquest cap de setmana, ara ja teniu propostes ideals per a tota la família al nostre parc d’oci i aventura.

A Granja d’Aventura Park, podreu viure les festes de Halloween i La Castanyada en un entorn natural, tot aprenent i descobrint a cadascún dels nostres espais i amb cadascuna de les activitats i tallers que et proposem.