Sense categoria

Quin aprenentatge ofereix als nens i nenes un parc d’aventura amb granja?

Anar a un parc d’aventura és sentir una connexió directa amb la natura, un allunyament de les pantalles i del soroll de la ciutat. Qualsevol ésser viu necessita passar temps a l’aire lliure, per oxigenar-se i alliberar tensions i rebre la llum del sol. Respirar aire pur o tocar animals de granja, pot ser la millor de les medicines per qualsevol infant. Granja d’Aventura Park és un espai d’oci educatiu per nens, nenes i adults, que promou l’aprenentatge, l’experimentació i la diversió a través de la natura.

Són molts els aprenentatges que els nens i nenes poden adquirir en un parc d’aventura:

  • Conèixer els animals de la granja: Estar en contacte directe amb animals de granja, permet acostar els infants a éssers vius que no poden veure habitualment. Poden conèixer-los i prendre una consciencia més real de com són, què mengen…. A Granja d’Aventura Park podran tocar conills, donar de menjar a les cabretes o fins i tot tocar animals exòtics.
  • Practicar esports d’aventura: Els nens i nenes superaran les seves pors i s’enfrontaran a nous reptes, per descobrir tot el que són capaços de fer. Tirar-se per la tirolina, traspassar ponts en moviment o agafar-se d’una liana, els alliberarà de l’ estrés i viuran moments d’adrenalina de la forma més divertida. Fer esports d’aventura millorarà també les seves habilitats físiques i la seva destresa.
  • Desconnexió mental i menys contaminació: És important ajudar als infants a baixar el ritme frenètic que es viu a les ciutats, perquè gaudeixin del moment present, sense presses. I quin millor lloc que en un parc d’aventura?
  • Moments en família: En aquest parc d’aventura hi ha tot tipus d’espais per gaudir en família: activitats, circuits, espectacles, zones per fer pícnic, etc.
  • Activitats relacionades amb la natura: hi ha fins i tot una zona de tallers d’hort, per aprendre com es planten fruites i verdures i endur-te el teu propi enciam a casa.

Joc i aprenentatge, una combinació poderosa que ofereix el nostre parc d’aventura

El joc és molt poderós i és que permet als nens i nenes gaudir de l’aprenentatge d’una forma molt més amable.  El joc promou la concentració i fa que els infants connectin amb allò que s’explica d’una manera molt més efectiva. D’aquesta manera, entra en joc l’experimentació i el moviment lliure, per tal d’aprendre coses interessants mentre juguen.

Al nostre parc d’aventura podràs gaudir d’un dia en família a la natura, que us permetrà compartir tot tipus d’activitats pensades pels més petits/es. Entra a la nostra web i planifica ja la teva visita a un parc d’aventura ideal per a tota la família, com Granja d’Aventura Park. No hi ha res més bonic que aprendre jugant!