Sense categoria

Quines experiències en família regalar per compartir moments especials amb els teus?

Hi ha moltes experiències en família per regalar, com les que podràs gaudir a Granja d’Aventura Park. Si els teus fills/es són amants dels salts, les carreres, els circuits, l’adrenalina i els animals, és el millor lloc que pots escollir.
Un indret perfecte pels petits/es intrèpids/es, per gaudir de l’oci a l’aire lliure enmig de la natura, amb propostes pensades perquè grans i petits puguin gaudir de la millor experiència en família.

Plantar i emportar-te el teu propi enciam, fer tallers de Nadal, gaudir d’espectacles infantils, fer cagar el tió, pintar un ou de pasqua, etc.
Si estàs pensant en fer un regal especial per compartir en família, no ho dubtis: el millor és regalar experiències. Si hi ha alguna cosa que recordem de petits/es són, sense dubte, moments. Aquells que per nosaltres han estat més especials. Per molta il•lusió que els infants demostrin per una joguina o per qualsevol altra cosa material, res no superarà les experiències divertides viscudes en família.

Compra la teva entrada per anar a Granja d’Aventura Park, escollint les millors experiències en família per regalar; entre circuits d’aventura de tota mena: circuits entre els arbres, tirolines, circuit de tronc a tronc, circuit marró… A mé, podràs gaudir d’una variada opció gastronòmica al parc i de zones de pícnic a l’aire lliure. L’entrada dóna accés a totes les activitats habituals del parc durant l’horari d’obertura i cada família es fa la seva visita a mida, sense temps limitat ni un itinerari marcat. Presentant el carnet de família nombrosa, monoparental, la targeta de discapacitat o de docent i el DNI, s’aplicarà un descompte del 10% sobre la tarifa base.
És important que les experiències en família per regalar es facin de forma freqüent, per compartir moments i experiències inoblidables amb les persones que més estimem. És l’excusa perfecta per passar més temps amb els nostres fills i filles, de manera més present i compartint amb ells/es moments de joc, d’aventura i d’aprenentatge.

¿Quines experiències en família pots regalar aquesta primavera?

Ara que arriba la primavera, deixarem de banda el fred i donarem la benvinguda al bon temps. Durant la Setmana Santa i alguns caps de setmana oferim activitats especials:

• Podràs fer el teu ou de pasqua màgic, endinsant-te al nostre galliner, amb la grangera Pasqualina. Podràs recollir els ous que han posat les nostres gallines màgiques i decorar-ne un al teu gust, per portar-lo a casa i posar-lo a la teva mona.

• A la recerca dels ous perduts. El nostre granger és molt entremaliat i ha amagat 3 ous de pasqua en algun lloc del parc. Busca’ls bé i, si en trobes un, podràs guanyar una entrada gratuïta per un altre dia.
Aposta per les millors experiències en família per regalar, les trobaràs a Granja d’Aventura Park!

Hi ha moltes experiències en família per regalar, com les que podràs gaudir a Granja Aventura Park. Si els teus fills o filles són amants dels salts, les carreres, els circuits, l’adrenalina i els animals, és el millor lloc que pots escollir.
Un indret perfecte pels petits intrèpids, per gaudir de l’oci a l’aire lliure enmig de la natura, amb propostes pensades perquè grans i petits puguin gaudir de la millor experiència en família.

Plantar i emportar-te el teu propi enciam, fer tallers de Nadal, gaudir d’espectacles infantils, fer cagar el tió, pintar un ou de pasqua, etc.
Si estàs pensant a fer un regal especial per compartir en família, no ho dubtis, el millor es regalar experiències. Si hi ha alguna cosa que recordem de petits són, sense dubte, moments. Aquells que per nosaltres han estat més especials. Per molta il•lusió que els nens i nenes demostrin per una joguina o per qualsevol altra cosa material, res no superarà les experiències divertides viscudes en família.

Compra entrada per anar a Granja Aventura Park, escollint les millors experiències en família per regalar; entre circuits d’aventura de tota mena; circuits entre els arbres, tirolines, circuit de tronc a tronc, circuit marró… A més a més, podràs gaudir d’una variada opció gastronòmica del parc, a la zona de pícnic a l’aire lliure. L’entrada dona accés a totes les activitats habituals del parc durant l’horari d’obertura i cada família es fa la seva visita a mida, sense temps limitat ni un itinerari marcat. Presentant el carnet de família nombrosa, monoparental, la targeta de discapacitat o de docent i el DNI, s’aplicarà un descompte del 10% sobre la tarifa base.
És important que les experiències en família per regalar es facin de forma freqüent, per compartir moments i experiències inoblidables amb les persones que més estimem. És l’excusa perfecta per passar més temps amb els nostres fills i filles, de forma més present i compartint amb ells moments de joc, d’aventura i d’aprenentatge.