Sense categoria

On fer activitats familiars a l’aire lliure a Barcelona?

Moltes vegades, arriba el cap de setmana i no tenim plans organitzats pels infants més petits. És important comptar amb propostes que ens permetin gaudir en família de la natura i que siguin llocs que ofereixin activitats a l’aire lliure a Barcelona, tal com podràs trobar a Granja d’Aventura Park.

A més d’aprendre de forma divertida, estar a l’aire lliure és una bona manera que els nens i nenes descarreguin tensions i s’omplin de bona energia. Fer activitats a l’aire lliure a Barcelona també promou el desenvolupament d’habilitats motores, permet caminar i córrer i ajuda a que els infants se sentin més segurs d’ells mateixos.

¿Com promoure un estil de vida saludable i sostenible amb les activitats a l’aire lliure a Barcelona?

És una molt bona manera de fomentar un estil de vida saludable, perquè els nens i nenes estan fent activitat física a la natura i els reptes els  permeten sentir-se molt bé. D’altra banda, els fa prendre més consciència per cuidar del medi que els envolta.

Com a pares i mares és important que donem prioritat a fer activitats a l’aire lliure a Barcelona, per tal de promoure un millor desenvolupament del nostre fill/a. Augmenta la seva energia i resistència durant el dia. Aporta més flexibilitat i més força als músculs i articulacions. Millora l’agilitat i, gràcies a l’exercici i la llum natural del dia, també millorarà el seu estat d’ànim.

Potencia la concentració i, per tant, també pot optimitzar el rendiment a l’escola. El joc a l’aire lliure aporta molts beneficis, tant físics com mentals.

Quines activitats a l’aire lliure a Barcelona trobaràs a Granja d’Aventura Park?

Circuits d’aventura entre els arbres, circuit tronc a tronc, tirolines, circuit marró, zona de jocs infantils, contacte directe amb animals… Aquestes són algunes de les activitats a l’aire lliure a Barcelona que pots fer a Granja d’Aventura Park.

Els infants podran posar a prova el seu equilibri i la seva psicomotricitat en diferents circuits d’aventura, on podran saltar i descarregar tota l’adrenalina. El nostre circuit fet amb troncs, posarà a prova les eines psicomotrius i d’equilibri, on tot es mou i s’hauran de concentrar per passar d’una prova a l’altra.

Pels infants més atrevits, disposem de dues tirolines de 40 metres que els permetran gaudir de la velocitat i la diversió. I, per mantenir l’equilibri, podran passar entre ponts, xarxes, ziga-zaga, el tub de fusta o les cordes penjants del circuit d’aventura entre els arbres.

Granja d’Aventura Park és un lloc ideal per gaudir de les millors activitats a l’aire lliure per a tota la família. Podràs escollir el recorregut que vulguis i acompanyar el teu fill o filla, perquè treballi l’autoestima, la confiança i el “sí que puc”.