Animals

Deixa de banda les pantalles i connecta amb la natura amb les nostres activitats a l’aire lliure a Barcelona!

En un món cada vegada més digital, les activitats a l’aire lliure a Barcelona són una oportunitat perfecta per desconnectar del món digital i connectar, de nou, amb la natura. Granja d’Aventura Park és un lloc ideal per gaudir de l’aventura en el seu estat pur, ja que som una granja escola centrada en l’oci educatiu.

És un escenari ideal perquè els infants i també els adults hi puguin viure les millors experiències a la nostra granja d’animals i els circuits d’aventura, els quals s’adapten a totes les edats i es pot escollir el nivell de dificultat més adequat per a cada persona.

Explorar la natura des dels nostres circuits d’aventura, et permet endinsar-te d’una forma més divertida al món rural i, a més a més, podràs conèixer les teves capacitats per superar obstacles i reptes, per sentir-te més capaç en altres àmbits del teu dia a dia.

¿Quines experiències viuràs al practicar activitats a l’aire lliure a Barcelona als nostres circuits?

Grimpar, saltar, mantenir l’equilibri, llençar-te per la tirolina… Descobreix les teves habilitats per superar nous reptes, utilitzant el teu cos i la teva agilitat mental a les activitats a l’aire lliure a Barcelona que proposem als nostres circuits d’aventura.

A Granja d’Aventura Park podràs interactuar amb animals simpàtics com les cabres, conills, o les gallines i alimentar-los, cuidar-los i aprendre sobre les seves necessitats. És una experiència educativa i enriquidora per a tota la família, que us ajudarà a compartir moments especials i a fomentar l’amor i el respecte per la vida animal.

Un altre avantatge d’escollir Granja d’Aventura Park per fer activitats a l’aire lliure a Barcelona és que proposem un aprenentatge a partir del joc i els reptes, per tal que sigui una experiència divertida, enriquidora i de reconnexió amb la natura. Com a parc d’oci educatiu, estem convençuts que és la millor manera de que la canalla pugui adquirir noves habilitats de col·laboració i resolució de problemes a la seva vida, en molts àmbits.

Granja d’animals i circuits d’aventura, la combinació perfecta per les teves activitats a l’aire lliure a Barcelona

Tant la granja d’animals com els circuits d’aventura, són dos tipus d’activitats complementàries que proporcionen una experiència completa, ja que combinen emoció, aprenentatge i interacció amb la natura, fomentant una major consciència i apreciació de l’entorn natural i animal.

Visita la nostra pàgina web i descobreix tot el que podem oferir-te per gaudir de les millors activitats a l’aire lliure a Barcelona, tant per si vols compartir-ho amb la família com si estàs pensant en proposar-ho com a sortida escolar. Tenim propostes preparades perquè tothom pugui visitar el nostre parc d’oci educatiu i passar-ho d’allò més bé!