Animals

Per què als infants els agrada tant anar a una granja d’animals a Barcelona?

Beee!, Cocococó, Kikirikí… El so dels animals és una de les coses que més agrada a la canalla i, de fet, és una de les coses que aprenem des de ben petits/es, abans de desenvolupar el nostre propi llenguatge. Conills, porcs, gallines, ovelles, cabres… a la nostra granja d’animals a Barcelona hipodràs trobar un munt d’espècies diferents!

D’altra banda, molts d’aquests animals apareixen als dibuixos animats i això fa que ja hi estiguin familiaritzats/des. De fet, al veure’ls a la vida real poden observar que tenen comportaments que, de vegades, sorprenen als infants i els fan riure sense parar. Els hi perden la por, els observen i aprenen a connectar amb les seves necessitats i a tractar-los amb respecte.

Visitar una granja amb l’escola és una molt bona oportunitat de aprofundir en els coneixements adquirits a les classes. Al retornar a les aules, els infants podran repassar i compartir amb els/les seus/ves companys/es els nous aprenentatges i experiències viscudes a la nostra granja d’animals a Barcelona.

Moviment lliure i connexió amb la natura, dos valors importants de la nostra granja d’animals a Barcelona

El moviment lliure resulta imprescindible pels infants i és que els aporta autonomia, llibertat i una gran sensació de benestar. Això fa que estiguin més tranquils i que aprenguin més de l’entorn que els envolta, sense la necessitat d’estar asseguts a la cadira sense moure’s. El fet de poder-se moure amb llibertat, promou el desenvolupament psicomotriu i fomenta la seva confiança, autonomia i competència.

Es tracta d’ una visita interactiva que fa que els infants puguin explorar l’entorn i gaudir més de l’experiència, ja que a la nostra granja d’animals a Barcelona, la canalla fomenta l’oci educatiu, mitjançant un joc lliure, l’exploració, la descoberta i l’aprenentatge participatiu.

A la nostra granja d’animals a Barcelona oferim explicacions molt didàctiques durant la visita, perquè estan pensades perquè els infants puguin entendre les particularitats de la vida al camp i, a més, podran afinar el seu llenguatge aprenent un vocabulari enfocat a la granja i a la vida al camp, adquirint així més eines per comunicar-se en diferents entorns. Visitar una granja d’animals a Barcelona és un pla fascinant per qualsevol família amb canalla i és que podran tocar-los i comprovar si la seva pell es fina, suau, gruixuda, aspra, donar-los de menjar, sentir els seus sons i comportaments, etc.

Per què visitar la granja d’animals a Barcelona ens permet valorar més la feina dels/les agricultors/es?

El fet d’anar a una granja d’animals a Barcelona, també ens fa prendre consciència de la feina que fan dia a dia els/les agricultors/es i productors/es, així com els desafiaments als quals s’enfronten. Això fomenta la valoració de la seva feina i el suport cap a l’agricultura local.