Activitats

Descobreix les sortides escolars de primària més enriquidores a Granja d’Aventura Park

Les sortides escolars a primària són importants per moltes raons. En primer lloc, permeten als infants sortir de l’aula i experimentar noves activitats i entorns, en els quals poden enriquir els seus aprenentatges. Les sortides que són a l’aire lliure, permeten a la canalla connectar amb la biodiversitat de l’entorn i ajuda a mantenir-los motivats/des i compromesos/es amb el medi que els envolta.

Aquestes sortides escolars a primària ofereixen a petits i grans la possibilitat de gaudir d’un dia de diversió, reptes i coneixements, compartint els nous aprenentatges i aventures amb els seus companys/es de classe. Al nostre parc fomentem un oci educatiu, a partir de circuits d’aventura, tallers, jocs i el contacte directe amb els animals de granja i també amb animals exòtics.

A les activitats d’aventura, els infants poden posar a prova les seves habilitats i millorar l’equilibri, la força, la coordinació o la velocitat. D’aquesta manera, es veuen capaços d’assumir nous reptes i se senten més valents i més segurs de sí mateixos/es.

Quins aprenentatges poden adquirir els infants a les sortides escolars de primària al nostre parc d’aventura?

Tenim preparades activitats especials per les sortides escolars de primària, perquè els infants desenvolupin habilitats socials i emocionals, a partir de la cooperació, la comunicació o la resolució de problemes, en un entorn natural i diferent al que estan acostumats. Això pot ajudar-los a créixer com a persones i a desenvolupar aptituds que seran útils a la seva vida quotidiana i en el futur.

A més, els infants també tindran l’oportunitat de connectar amb la natura i aprendre sobre els animals de la granja, la qual cosa pot ajudar-los a desenvolupar una apreciació per la vida silvestre i el medi ambient. També poden aprendre sobre el treball en equip i la seguretat, ja que moltes d’aquestes activitats requereixen que les nenes i els nens treballin junts/es i segueixin les normes de seguretat.

Treballar fora de l’aula en un entorn natural és important per moltes raons, ja que ajuda a la canalla a aprendre de manera més significativa i a recordar millor la informació que se’ls ofereix. Això és perquè l’aprenentatge basat en la natura és més interactiu i multi sensorial i els infants poden experimentar els conceptes de manera més concreta i real. També hi ha molts beneficis per a la salut mental i física de treballar en un entorn natural.

Els infants poden estar més actius i passar més temps a l’aire lliure a les sortides escolars a primària, el que pot ajudar a reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim. A més, els estudis han demostrat que passar temps a la natura pot millorar la concentració i la capacitat de resoldre problemes.