Aventura

¿Per què les tirolines a Barcelona agraden a petits i a grans?

Quan ens llancem per les tirolines a Barcelona, deixem anar el nostre cos i, al mateix temps, també deixem anar la nostra ment, per lliurar-nos de preocupacions, pors i sensacions negatives, ja que ens concentrem en l’aquí i en l’ara. Podràs veure el paisatge a vista d’ocell i endinsar-te entre els arbres, per fer un bany de bosc i gaudir d’una experiència increïble. Per tirar-se per les tirolines a Barcelona és important portar roba còmode i lleugera, que et permeti moure’t amb facilitat.

A Granja d’Aventura Park comptem amb totes les mesures de seguretat, perquè visquis aquesta activitat amb tota la tranquil·litat del món i, al mateix temps, també notis aquella sensació de llibertat, que és el que fa tant atractives les tirolines a Barcelona.

Beneficis de les tirolines a Barcelona

  • Motivació: Et deixarà molt bones sensacions i et permetrà sentir-te capaç de fer més coses.
  • Connexió amb la natura: Gaudir de l’exercici físic en un lloc ple de natura és el millor antídot per aconseguir tranquil·litat, relaxació i bon humor. Una dosi d’optimisme i bon rotllo que et convidarà a repetir l’experiència més vegades.
  • Nou estil de vida: Quan practiquem esport d’aventura ens sentim més vius i més lliures i ens ve de gust fer més exercici físic.
  • Esport complet: És una activitat molt completa, ja que a les tirolines a Barcelona, exercitem tots els músculs del cos i millora el nostre estat físic.
  • Unió i companyerisme: És un tipus d’activitat que, normalment, es practica en grup i això fa que millorin els lligams i el companyerisme.

La tirolina és un esport molt saludable i divertit que ens deixa un gran somriure al finalitzar i, gràcies als monitors i monitores de Granja d’Aventura Park, podràs conèixer totes les propostes que tenim preparades per vosaltres als nostres circuits d’aventura.

Disposem de diferents propostes, amb diversos nivells de dificultat i pensats per diferents edats, com el circuit marró, el circuit tronc a tronc o els circuits d’aventura entre els arbres.

¿Quines tirolines a Barcelona trobaràs al nostre parc d’aventura?

Les tirolines son un gran reclam per la canalla i també pels adults, ja que és un tipus d’activitat que ofereix emoció, superació de la por a les alçades i, sense dubte, aporta una gran dosi de diversió i llibertat. Les nostres tirolines a Barcelona estan dissenyades, perquè puguin ser utilitzades per infants a partir 6 anys i adults, per tal que tothom puguin gaudir d’aquesta trepidant aventura a l’aire lliure.

Si vols sentir-te com la Jane o en Tarzan, puja a una de les nostres tirolines a Barcelona! Comptem amb dues tirolines de 40 metres, perquè puguis lliscar a tota velocitat entre els arbres al nostre espai d’aventura.