Primavera

Deixem de banda el fred per donar pas al bon temps i a l’època on floreixen les flors, la primavera. L’estació de l’any preferida per a molts per a visitar-nos.

A part de les activitats que tenim sempre al parc, durant els dies de Setmana Santa i alguns caps de setmana previs, tenim activitats especials per fer de la vostra visita un dia encara més rodó!

  • Fes el teu ou de pasqua màgic: endinsa’t en el nostre galliner amb la grangera Pasqualina o el granjer Pasqualet, recull els ous que ha post la nostra gallina màgica i després decora’l al teu gust per a emportar-te’l a casa i posar-lo a la teva mona. I per tan sols 3€/unitat addicionals (cal inscripció AQUÍ).
  • A la recerca dels ous perduts: el nostre granger és molt entremaliat i ha amagat 3 ous de Pasqua per algun lloc del parc. Busca’ls bé i si en trobes un… guanyaràs entrades gratuïtes per a un altre dia.

Consulteu AQUÍ els horaris de les activitats.

I no volem quedar-nos sense celebrar Sant Jordi!! Coneixereu la llegenda dels dragounets màgics de la mà del/la nostre/a explorador/a i podreu fer els vostres propis dragounets perquè us portin bona sort!

Cal inscripció prèvia AQUÍ. 3€/dragounet.

Quan hi ha activitat:

Pasqua: 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de març i 6 i 7 d'abril de 2024

Sant Jordi: 20, 21 d'abril de 2024

Edat:

Per a tots/es!

Lloc

Per tot el parc.

Uneix-te al CLUB!

de Granja d’Aventura Park

Dirección

Camí Ral de Suro,
Finca Número 2.
08232 Viladecavalls.
Barcelona

T. +34 93 013 69 73

Com arribar