Carnestoltes

Pel mes de febrer, Carnestoltes hem de fer i per Carnaval, tot s’hi val. Us esperem per a gaudir del Carnestoltes a Granja d’Aventura Park. A part de totes les activitats habituals, hem preparat uns dies per a que la teva estada amb nosaltres sigui encara més bestialment divertida!

Taller de màscares: L’Encarna Stoltes és una experta en disfresses, així que si encara no tens la teva o vols presumir de màscara, ella t’explicarà com fer-la per gaudir del Carnestoltes més bestial. Activitat sense cost addicional i sense inscripció prèvia.

– Tot el nostre personal anirà disfressat. Vols descobrir quina serà la disfressa escollida d’enguany? Vine i esbrina-ho!

Photocall amb l’Encarna Val. Vine disfressat/da i participa al nostre concurs de disfresses. Penja la foto a Instagram i etiqueta’ns (@granjaaventurapark). Si tens el perfil privat, envia’ns captura de pantalla o una fotografia de la teva estada al parc amb la disfressa. Qui tingui la disfressa més original i creativa d’entre tots els i les participants guanyarà un pack d’entrades per a venir un altre dia!

Cap de setmana esbojarrat: Estigueu ben atents i atentes al nostre Instagram , perquè seguir les consignes que l’Encarna Val us donarà per venir al parc els dies 10 i 11 de febrer… té premi! 

Quan hi ha activitat:

10 i 11 de febrer de 2024

Edat:

Per a tots/es!

Lloc

Per tot el parc.

Uneix-te al CLUB!

de Granja d’Aventura Park

Dirección

Camí Ral de Suro,
Finca Número 2.
08232 Viladecavalls.
Barcelona

T. +34 93 013 69 73

Com arribar