Carnestoltes

Pel mes de febrer, Carnestoltes hem de fer i per Carnaval, tot s’hi val. Us esperem per a gaudir del Carnestoltes a Granja d’Aventura Park. A part de totes les activitats habituals, hem preparat uns dies per a que la teva estada amb nosaltres sigui encara més bestialment divertida!

Taller especial de Carnestoltes: vols tenir la teva pròpia màscara personalitzada? Encara no saps de què disfressar-te? L’Encarna Stoltes t’ajudarà i t’explicarà com podràs presumir de màscara i gaudir del Carnestoltes més bestial. Activitat sense cost addicional i sense inscripció prèvia.

– Tot el nostre personal anirà disfressat. Vols descobrir quina serà la disfressa escollida d’enguany? Vine i esbrina-ho!

Photocall amb l’Encarna Val. Vine disfressat i participa al nostre concurs de disfresses. Penja la foto a Instagram o Facebook i etiqueta’ns (@granjaaventurapark). Si tens el perfil privat, envia’ns captura de pantalla o una fotografia de la teva estada al parc amb la disfressa. Qui tingui la disfressa més original i creativa d’entre tots els i les participants guanyarà un pack d’entrades per a venir un altre dia de forma gratuïta!

A la recerca de les màscares perdudes: troba una de les dues màscares de Carnestoltes amagades pel parc i guanya entrades per a venir un altre dia! Busca busca…

Quan hi ha activitat:

26 i 27 de febrer i 5 i 6 de març del 2022.

Edat:

Per a tots/es!

Lloc

Per tot el parc.

Uneix-te al CLUB!

de Granja d’Aventura Park

Dirección

Camí Ral de Suro,
Finca Número 2.
08232 Viladecavalls.
Barcelona

T. +34 93 013 69 73

Com arribar