Hivern

Arriba el Nadal, i a Granja Aventura Park ens encanta celebrar-lo! Per tal de gaudir de la màgia d’aquestes dates us trobareu el parc decorat i activitats especials nadalenques que hem preparat amb moltes ganes i il·lusió per a que el teu dia sigui encara més bestial!

– “A la recerca del Tió màgic”, on coneixeràs a la Pastoreta Pepeta que t’ajudarà a aconseguir el teu tronc màgic i convertir-lo en un autèntic tió. Amb el teu tronc màgic construiràs en família el Tió i te’l podràs emportar a casa i fer-lo cagar el dia de Nadal! (Aquesta activitat té un cost addicional de 6,50€/tió que s’abonaran directament a taquilla al moment d’adquirir el tiquet d’horari). Activitat disponible del 3 al 18 de desembre.

Entrega la carta de Nadal. Troba el nostre espai preparat especialment per a que facis la teva carta de Nadal, per demanar als Reis Mags o al Pare Noel aquelles cosetes especials que et fan il·lusió. Després li podràs ensenyar al patge o patgesa, que tindrà una bústia màgica on deixaràs la teva carta per a que arribi a Orient o a Lapònia.

– Vols tenir la decoració nadalenca més original? Gaudeix del taller “adorn nadalenc“, on faràs un adorn 100% personalitzat! L’elf t’ajudarà a construir i dissenyar el teu adorn amb tot de materials i elements ben llampants perquè el teu arbre (o qualsevol altre racó de casa) no passi desapercebut aquest Nadal!

– Vols tenir un record del Nadal bestial? Doncs vine i fes-te una foto amb el nostre Tió Gegant! No li falta cap detall: les potetes, la barretina, la bufanda, la manta per cobrir-se del fred…

– Venda de xocolata amb melindros. Te’n lleparàs els dits!

– Bastonets daurats de Nadal: troba un dels 3 bastons que hi ha amagats pel parc… i aconsegueix entrades per a venir un altre dia!

Quan hi ha activitat:

3, 4, 6, 8, 10, 11, 17, 18, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i 2, 3 i 4 de gener de 2023.

Edat:

Per a tots/es!

Lloc

Per tot el parc.

Uneix-te al CLUB!

de Granja d’Aventura Park

Dirección

Camí Ral de Suro,
Finca Número 2.
08232 Viladecavalls.
Barcelona

T. +34 93 013 69 73

Com arribar