Hivern

Arriba el Nadal, i a Granja Aventura Park ens encanta celebrar-lo , per tal de gaudir de la màgia d’aquestes dates us trobareu amb un munt d’espais decorats i activitats especials nadalenques que hem preparat amb moltes ganes i il·lusió per a que el teu dia sigui encara més bestial!

– “A la recerca del Tió màgic”, on coneixeràs a la Pastoreta Pepeta que t’ajudarà a aconseguir el teu tronc màgic i convertir-lo en un autèntic tió. Buscaràs un tronc màgic pel parc, el construiràs en família i te’l podràs emportar a casa i fer-lo cagar el dia de Nadal!

Mitjó màgic, una activitat familiar engrescadora i divertida! La Pastoreta Marieta us ajudarà a fer el vostre mitjó màgic de Reis per guardar-hi els vostres tresors de Nadal i posar-lo a la xemeneia, a la finestra, al balcó o allà on tu vulguis!

Entrega la carta de nadal. Troba el nostre espai preparat especialment per a que facis la teva carta de nadal, per demanar als Reis Mags o el Pare Noel aquelles cosetes especials que et fan il.lusió. Després li podràs ensenyar al patge o patgesa, que tindrà una bústia màgica on deixaràs la teva carta per a que arribi a Orient o a Lapònia.

– Vols tenir un record del Nadal ben original? Doncs vine i fes-te una foto amb el nostre Tió Gegant! No li falta cap detall: les potetes, la barretina, la bufanda, la manta per cobrir-se del fred…

– Boles de Nadal: troba una de les 3 boles que hi ha amagades pel parc… i aconsegueix el teu premi!

Quan hi ha activitat:

4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 18, 19, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2021, i 2, 3, 4, 8 i 9 de gener de 2022

Edat:

Recomanat a partir dels 3 anys.

Lloc

Cal Masover

Uneix-te al CLUB!

de Granja d’Aventura Park

Dirección

Camí Ral de Suro,
Finca Número 2.
08232 Viladecavalls.
Barcelona

T. +34 93 013 69 73

Com arribar