Activitats

Manualitat: Ovella de llana – Activitats en família!

Seguim apropant-vos la granja a casa!

manualitat ovella llana

Hola famílies!!! Com esteu?? Avui sóc jo, l’Eulàlia, la germana de la Quimeta!
Com? Que encara hi ha algú que no ens coneix???? No pot ser! Doncs mireu, resulta que la Quimeta i jo venim d’una família de castanyers/es que treballa des de fa mooooooooooolts anys a Granja d’Aventura Park, durant Castahalloween. Ara tenim molt de temps lliure, abans no arribi la tardor! La Quimeta està fent un curs de xarxes socials, perquè l’any passat s’ho va passar bomba retransmetent en directe pel parc.. però la veritat és que encara se li encallen una mica les aplicacions. M’ha dit no sé què d’un tic-tac? Ai, ves… no ho sé!

El cas és que jo sóc més analògica! És per això que us vull ensenyar la súper manualitat que he fet amb la llana d’ovella que em va donar la grangera Vera, de quan l’estiu passat van esquilar les ovelles del parc. És una manualitat molt divertida i entretinguda, feta amb material que podreu trobar molt fàcilment: ideal per a fer aquests dies en família a casa!
Només necessitareu: cartró, llana blanca, retolador i agulla gran (de les de cosir llana).

Manualitat pas a pas: Ovella amb llana!

Us explico com es fa, mireu:
Primerament, heu d’agafar un tros de cartró d’alguna caixa que tingueu per casa de la mida que vulgueu i a continuació, dibuixeu-hi una ovella (o el que vulgueu!!!) amb un retolador; simplement heu de tenir present que ha de ser prou gran per a poder fer el següent pas, atenció perquè haureu de demanar ajuda a un adult!
Adult! Amb l’agulla has de fer foradets resseguint el dibuix, tal com es veu a la foto. Compte! Si els fas massa junts, l’acabaràs “retallant”! Perquè et sigui més fàcil, pots posar una esponja o plastilina sota el cartró per tal de no foradar la taula.

Ja? Molt bé, bona feina adult responsable, ja pots descansar!

Ara es tracta que us convertiu en autèntics/es cosidors/es com jo. A mi m’encanta teixir! Així doncs, enfileu l’agulla amb la llana (ep! si sou massa petits/es, hi ha agulles de plàstic per cosir amb llana) i aneu-la passant pels forats per tal que la llana vagi tapant les parts del dibuix que us interessi.

Us agrada com m’ha quedat la meva ovella? Li he posat de nom BEEEElla!!

Vinga va, animeu-vos que vull veure les vostres creacions! Pengeu-les a Facebook i a Instagram i etiqueteu-nos!