Activitats

Jocs infantils – Activitats en família!

jocs-infanitls-casa-familia-diversioLa diversió… també a casa!!!

Hola amics i amigues! Com ha anat el cap de setmana? Sabem que no és fàcil buscar maneres d’entretenir-nos tants dies sense sortir de casa, per això nosaltres seguim treballant per a apropar-vos algunes de les propostes més bestials que se’ns acudeixen i que trobem per la xarxa.
Avui us volem proposar un seguit de jocs infantils i activitats divertides i educatives per a fer a casa; com veureu la majoria d’activitats es poden adaptar a diferents edats, així que preneu nota:

Jocs infantils: imaginació al poder!

Els jocs que us presentem a continuació es poden fer amb molt pocs recursos, així que de ben segur que per casa trobareu tot el que necessitem. A més, ajudaran als infants a estimular la seva imaginació i creativitat!

1. La caixa de disfresses

Què hi ha més divertit que transformar-se en un animal, un dibuix animat o el/la nostre/a superheroi/ïna favorit/a?
Simplement us cal una caixa, bagul, cistell, bossa grossa, etc. i tota la roba i complements que trobeu per casa! També podeu completar les vostres disfresses amb maquillatge. Podeu representar una obra de teatre, la vostra cançó preferida… o imitar els animals de Granja d’Aventura Park!

2. Ombres xineses

Una altra manera de fer representacions és explicar una història a través d’ombres xineses! Què us cal? Doncs molt fàcil: un focus de llum i imaginació. Hi ha moltes maneres de poder fer ombres xineses, la més senzilla és projectar un focus de llum cap al sostre o una paret i crear figures amb les mans just al davant del focus.
Però si voleu complicar una mica més la cosa… podeu fer servir un llençol com a pantalla! En aquest cas, haureu de situar els elements que vulgueu (les mans, joguines o figures fetes per vosaltres mateixos/es) entre el focus i el llençol, i els/les espectadors/es es posaran a l’altra banda del llençol.

3. Fer cabanes

Tot s’hi val per muntar el nostre amagatall secret, cabana o tipi indi! Podeu fer servir tovalloles, llençols, cordes, agulles d’estendre, cadires, pals d’escombra… i tot allò que us passi pel cap per a construir el vostre raconet. També podeu convertit tooooooooooot el menjador o l’habitació en una cabana gegant i passar una nit d’acampada en família… sense sortir de casa!

4. Experiments bestials

Voleu jugar amb la ciència? Doncs mireu, mireu, en aquest enllaç podeu trobar un munt d’experiments amb el seu pas a pas i l’explicació de “per què passa això?”: una manera increïblement divertida d’aprendre!

Ja teniu diversió assegurada per una bona estona, oi???? Recordeu que podeu consultar totes les propostes que us anem fent aquí i que ens podeu fer arribar les vostres idees i propostes etiquetant-nos a les xarxes socials (Facebook i Instagram) i les compartirem amb la resta de famílies!!!