Activitats

Cinema animal – Activitats en família!

cinema-animal-infantilCinema animal

Ei Grangers i grangeres!!! Ja s’acosta el cap de setmana i malgrat que, com ja sabeu, ens hem de quedar a casa… a Granja d’Aventura Park creiem que també està molt bé fer dia de sofà i manta! Aquest cap de setmana pot ser un bon moment per a relaxar-se i és per això que avui volem deixar-vos un llistat de pel·lícules que podeu veure des del sofà de casa, gaudint en família!
Com no podia ser d’una altra manera, hem buscat les pel·lícules més bestials; així que preneu nota, prepareu crispetes… i munteu el cinema més animal a casa!

Si voleu saber una mica més de cada pel·lícula, només cal que feu clic en el seu títol i trobareu la seva fitxa.

Disney+

Zootrópolis     Dr. Dolittle     Bichos, una aventura en miniatura     101 dálmatas, más vivos que nunca     Buscando a Nemo     Ice Age

Movistar+

Si no teniu cap d’aquestes plataformes no patiu: la majoria d’elles permeten uns dies de prova de manera totalment gratuïta, així que correu a aprofitar-los!!!
Per últim, volem recordar-vos la importància, sobretot en aquests dies de confinament, de cuidar la vista!

Consells per a tenir cura de la nostra vista
  1. Il·luminació adequada: De la pantalla o dispositiu i de la sala.
  2. Mirar a l’infinit: Cada 30 minuts aproximadament, és recomanable apartar la mirada durant uns segons i mirar a un punt llunyà per tal de descansar la vista.
  3. Parpellejar sovint: Perquè facilita la hidratació dels nostres ulls, però tot i així no hem d’abusar de l’ús de pantalles!
  4. Mantenir una distància adequada: La distància que cal deixar entre nosaltres i la pantalla anirà en funció de la mida de la mateixa.

Desitgem que us agradi aquesta sessió de cinema animal i que passeu un cap de setmana bestial ple de diversió!
I si us heu perdut alguna de les propostes fetes durant d’aquesta setmana, recordeu que podeu trobar-les aquí.

Fins la setmana vinent!!!