Granja

L’hort de Granja d’Aventura Park – Novetats!

El confinament no ens atura!!

Bon dia famílies!
Com esteu? Nosaltres estem bé, però ja fa molts i molts dies que el parc és tancat i no rebem visites… Trobem a faltar els crits i rialles dels infants mentre corren pel parc, però malgrat tot no ens aturem!!!
Nosaltres seguim treballant amb MOLTA il·lusió esperant el dia que puguem tornar a obrir les portes i veure-us gaudir d’un dia bestial amb la família i/o les amistats, així que alguns/es de nosaltres ens hem posat mans a la feina… com la Teresa, la nostra pagesa, que ha estat arreglant l’hort de Granja d’Aventura Park.

L’hort de Granja d’Aventura Park es renova!

hort-granja-aventura-park

Tot i que la Vera, la grangera del parc, segueix feinejant per la granja per tenir cura dels animals; no ha tingut oportunitat de tenir cura de l’hort, així que quan la Teresa hi ha arribat… Semblava gairebé una selva!!!! El primer que la Teresa ha fet ha estat arreglar la plantació, com fa habitualment, ja que a la primavera deixem enrere les cols i comencem a vestir l’hort amb faves, raves, pèsols, enciams, maduixes, pastanagues i tomàquets!
Ha estat una tasca molt i molt dura… perquè amb les pluges i els dies que no ha pogut sortir de casa havien crescut molt les males herbes!! Però xino-xano les ha anat traient, ha netejat tota la pinassa que hi havia i ha netejat els camins de sorra i pedres.

hort-granja-aventura-parkA més, a l’espai d’hort es duen a terme tant activitats per a famílies el cap de setmana, com activitats escolars entre setmana i per aquest motiu la Teresa també ha volgut prioritzar la construcció d’un nou espai de manipulació i experimentació a través del joc, on poder ensenyar a tooooooooooots els infants com és això de fer de pagès/a.

Com veieu, encara no està del tot acabat, perquè s’ha entretingut refent la caseta de fusta on guarda les seves eines; però ben segur que quan torneu a passejar-vos per l’hort estarà tot a punt perquè el gaudiu al màxim!

A Granja d’Aventura Park no parem ni un segon i mica en mica us anirem informant de més novetats, així que seguiu-nos a FacebookInstagram per no perdre-us-en cap!

Esperem veure-us ben aviat!