Informació

Horari d’estiu a Granja d’Aventura Park!

Hola famílies!!

A l’estiu, adaptem el nostre horari per tal de fer-vos gaudir de les tardes més agradables i divertides en família.

Com? Us ho expliquem a continuació:

  •  

– Horari de tarda: fins al 2 de setembre, obrim de 16:30h a 22h. Consulta AQUÍ els dies d’obertura!

– Sopars a la fresca: en aquestes dates podeu arrodonir la vostra experiència al parc sopant a l’aire lliure al nostre bar, i d’aquesta manera, acabar el dia d’una manera més especial.

– Tarifa reduïda: descompte especial de 2€ en TOTES les entrades web!

– I… activitats d’aigua! Remulleu-vos al nostre espai especial per gaudir d’un estiuet ben fresquet! Hi trobareu activitats tan divertides com l’aranya aquàtica o els embuts màgics i passareu una tarda ben entretinguda! Ep!! I per refrescar-vos de valent… us esperen les dutxes d’aigua freda que trobareu davant de la granja!

A més a més…

També trobareu les activitats habituals: toca-toca d’animals de granja, dóna de menjar als nostres animals, toca-toca d’animals d’arreu del món, circuits d’aventura entre els arbres, lianes, tirolines, zones de joc lliure… 

No espereu més i veniu a viure un dia d’aventures i emocions en plena natura, a tant sols 3 km de Terrassa! Afanyeu-vos… que les entrades s’esgoten!!

 
Us recomanem portar roba de recanvi per poder-vos canviar si us mulleu i no oblideu la crema solar ni l’antimosquits. Aquests dies, la protecció és el més important!

No et perdis cap novetat: segueix-nos ja a FacebookInstagram.