Informació

Especial CastaHalloween! – Novetats!

La Quimeta ja és aquí!!!

Hola amics i amigues! Ja arriba la tradicional Castahalloween a Granja d’Aventura Park amb un munt d’activitats terroríficament divertides…  Com sempre, gaudireu de la granja i els animals exòtics, atreviu-vos amb les nostres activitats d’aventura i descobriu què amaga l’hort a la tardor.

Però, a més… us hem preparat unes activitats temàtiques i algunes altres sorpreses per celebrar la CastaHalloween! En voleu saber més? Mireu, mireu…

Us endinsareu en el món dels contes de la mà de la castanyera Eulàlia, presumireu de tatuatge a l’espai Tattoo-ween amb la bruixa Maduixa, passejareu pel nostre cementiri i menjareu castanyes a la vora del foc amb l’entranyable castanyera Quimeta i el seu especial sentit de l’humor.

Ah! I per si això no fos poc, tenim un petit joc per a tota la família! Voleu guanyar entrades per a venir un altre dia de franc? Doncs haureu de mirar bé per a tots els racons, demostrar que sou molt bons/es observadors/es i trobar un dels 5 moniatos daurats que tenim amagats pel parc! Molta sort, famílies!!!

Podreu gaudir de totes aquestes activitats especials, els dies 16, 17, 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 1, 6, 7, 13 i 14 de novembre en horari de 10:30h a 18h.

Entrades amb descompte ja a la venta aquí.

Afanyeu-vos a reservar la vostra plaça i no us quedeu sense entrada!!

US ESPEREM!

No et perdis cap novetat: segueix-nos ja a FacebookInstagram.