Informació

Activitat d’aigua a Granja d’Aventura Park! – Novetats!

Refresca’t a Granja d’Aventura Park!!

Hola famílies!!
Sóc la grangera Vera i avui us vull explicar una SÚPER NOTÍCIA: estrenem activitat d’aigua!!

Sou moltes les famílies que ens heu demanat alguna activitat d’aigua al parc per tal de fer passar aquests mesos de calor de manera una mica més refrescant. Com sabeu, altres anys disposàvem de l’espai “Popets”, però aquest any no ha estat possible muntar-lo degut a les mesures de prevenció de la COVID-19.
Tot i així, hem estat pensant en quines activitats podríem oferir-vos que poguessin complir la normativa i no posar-vos en risc… Així que per fi ja tenim disponible una activitat d’aigua per gaudir de l’estiu a Granja d’Aventura Park!! Un espai divertit i refrescant per a totes les edats (i sense cost addicional!) Voleu veure’l, oi?

activitat-aigua

Us presento:
l’ARANYA AQUÀTICA!!!

Voleu saber com funciona aquesta activitat?
Doncs es tracta de passar d’un punt a l’altre a través d’aquesta teranyina. Fàcil, no? Ah! Però… si no us voleu mullar gaire haureu d’anar ben ràpid, que aquesta teranyina us anirà ruixant amb aigua!!!

A més a més…

Recordeu que a més d’aquesta activitat d’aigua, també trobareu l’espai refresca’t i les activitats habituals: toca-toca d’animals de granja, dóna de menjar als nostres animals, toca-toca d’animals d’arreu del món, circuits d’aventura entre els arbres, lianes, tirolines, zones de joc lliure… Tot això durant juliol i agost, de dijous a diumenge de 16:30h a 22h.
Us recomanem portar roba de recanvi per poder-vos canviar si us mulleu i no oblideu la crema solar ni l’antimosquits. Aquests dies, la protecció és el més important!

Veniu a viure un dia d’aventures i emocions en plena natura, a tant sols 3 km de Terrassa!

Ah, i recordeu que us podeu quedar a sopar amb nosaltres!

No et perdis cap novetat: segueix-nos ja a FacebookInstagram.