Informació

Nadal Bestial!

Arriba el Nadal, i a Granja Aventura Park ens encanta celebrar-lo! Per tal de gaudir de la màgia d’aquestes dates us trobareu el parc decorat activitats especials nadalenques que hem preparat amb moltes ganes i il·lusió per a que el teu dia sigui encara més bestial!

Coneixeràs la Pastoreta Pepeta, que  t’ajudarà a aconseguir el teu tronc màgic i convertir-lo en un autèntic tió; als patges i patgesses, que treballen incansablement per fer arribar les vostres cartes als Reis Mags o al Pare Noel a través de la bústia màgica que han deixat al parc; al nostre Tió Gegant, que li encanta rebre infants que es vulguin fer fotos de record amb ell; o a l’elfa Alfalfa, que és una experta dissenyant adorns nadalencs per tal que puguis tenir la decoració més original a casa!

Ep, grangers i grangeres: que no us faci mandra el fred! Tenim activitats per no parar de moure-us ni un moment, però si tot i així sou dels/les fredolics/ques… Us ajudarem a entrar en calor amb un gotet de xocolata i melindros!

Ah! I per si això fos poc, tenim un petit joc per a tota la família! Voleu guanyar entrades per a venir un altre dia de franc? Doncs haureu de mirar bé per a tots els racons, demostrar que sou molt bons/es observadors/es i trobar un dels 3 bastons daurats de Nadal que tenim amagats pel parc! Molta sort, famílies!!!

Podreu gaudir de totes aquestes activitats especials, del 3 de desembre al 4 de gener en horari de 10:30h a 17h.

Entrades amb descompte ja a la venda aquí. Afanyeu-vos a reservar la vostra plaça i no us quedeu sense entrada!!

US ESPEREM!

No et perdis cap novetat: segueix-nos ja a FacebookInstagram.