Circuit marró

Posa a prova el teu equilibri i la teva psicomotricitat en aquest circuit d’aventura on podràs saltar i descarregar adrenalina.

Les casetes sensorials i el passeig dels sentits

Explora, a través dels sentits, el món que ens envolta. Un espai on psicomotricitat, joc i aprenentatge van de la mà! Descobreix què s’amaga dins les casetes, esbrina de què són les olors que us hem preparat o descalça’t i camina pel passeig sensorial!

Circuits d’aventura entre els arbres

Hauràs de mantenir l’equilibri entre els ponts, les xarxes, el ziga-zaga, el tub de fusta, les cordes penjants, etc. I demostrar la teva valentia i la teva empenta. Gaudeix de l’autèntica adrenalina sobretot amb la tirolina final! Un recorregut on treballaràs l’autoestima, la confiança i el “sí, puc”. Gaudeix fent esport i diverteix-te entre els …

Tirolines

Descarrega tota la teva adrenalina convertint-te en la Jane o en Tarzan. Puja a una de les dues tirolines de 40 metres i podràs gaudir de la màxima velocitat i diversió!

Circuit de tronc a tronc

Per gaudir de la natura en estat pur, vine a provar el nostre circuit fet amb troncs i posa a prova les teves eines psicomotrius i d’equilibri on tot es mou i on t’hauràs de concentrar per passar d’una prova a l’altra.