Granja

Què poden aprendre els i les alumnes a les sortides escolars de primària a una granja que s’enfoca en l’oci educatiu?

Els i les alumnes que fan sortides escolars a primària a una granja lúdica i educativa, poden aprendre una gran varietat de coses fascinants. Aquesta experiència els permet connectar amb la naturalesa i comprendre el cicle de la vida a través de la interacció directa amb animals i les plantes. A la granja, poden aprendre sobre la criança d’animals i les seves necessitats bàsiques, com l’alimentació, el refugi i la cura diària. També poden comprendre el procés de conreu i collita, observant com es cultiven els aliments i com es cuiden els camps.

A més a més, els tallers pràctics i interactius que ofereix la nostra granja permeten als alumnes que fan sortides escolars a primària, explorar temes com l’agricultura sostenible, la conservació del medi ambient i la importància de la biodiversitat. Aquestes experiències enriquidores poden despertar la curiositat científica i la consciència ecològica entre els nens i nenes.

Sortides escolars a primària a Granja d’Aventura Park: Aprenentatges enriquidors i útils per a la vida moderna

La granja també ofereix una oportunitat única perquè els/les estudiants que realitzen sortides escolars a primària a la nostra granja, aprenguin sobre la cadena alimentària i el paper crucial que juga cada espècie en l’ecosistema. Aprendre com els animals i les plantes són interdependents, els pot ajudar a comprendre la fragilitat de la natura i la importància de protegir-la. Una visita a una granja amb enfocament en l’oci educatiu els permet experimentar el sentiment de realitzar tasques importants i contribuir al funcionament d’un ecosistema. Aquesta sensació d’èxit i pertinença pot augmentar la seva autoestima i confiança en les seves capacitats. Mitjançant aquest tipus d’aprenentatge, els infants poden millorar les seves habilitats socials i de treball en equip. Treballar junts en diferents activitats i projectes fomenta la cooperació, la comunicació i el respecte pels altres i també poden desenvolupar un sentit de responsabilitat i compromís mentre cuiden dels animals o col·laboren en tasques agrícoles.

En aquest tipus de sortides escolars de primària a una granja, els infants tenen una oportunitat enriquidora per aprendre de manera pràctica i divertida sobre la naturalesa, la vida rural i la sostenibilitat. Aquesta experiència pot deixar una empremta significativa en els seus coneixements i valors, fomentant un amor i respecte per la terra i tots els seus habitants. A més a més de les activitats i la visita a la granja, també hi pots trobar tallers i propostes especials durant les èpoques més assenyalades del calendari; Pasqua, Nadal, Carnestoltes…

Visita la nostra pàgina web i coneix totes les activitats que tenim preparades, especialment, per les sortides escolars de primària, així com també per educació infantil i per visites en família.