Granja

La granja a casa – Activitats en família!

Gaudeix d’un dia bestial en família… des de casa!

Bon dia grangers i grangeres!!! Com ja sabeu, Granja d’Aventura Park va tancar temporalment les portes el passat 14 de març de 2020 per ajudar a frenar el contagi del COVID-19. Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure ben aviat grimpant pels circuits d’aventura, coneixent els animals d’arreu del món, plantant el vostre primer enciam o donant de menjar als animals de la granja… Però fins que arribi aquest moment, volem fer-vos més fàcil l’espera!! Per aquest motiu us hem preparat una sèrie de propostes per a gaudir en família des de casa. A continuació us presentem la primera:

La granja a casa

Activitats en família: La granja a casa!Poques coses hi ha que ens agradin més que reciclar, ja ho sabeu oi?
Avui us ensenyem a reciclar els tubs de paper higiènic i transformar-los en, per exemple, la vaca Ramona. Mireu, mireu…
Abans d’explicar-vos el pas a pas, heu d’aconseguir:
– Tubs de paper de higiènic (tants com animals vulgueu fer!)
– Llapis
– Pintura, retoladors, llapis de colors, ceres… (Qualsevol material que se us acudeixi per a pintar i/o decorar el vostre animal!)

Ja ho teniu tot apunt? Doncs comencem!

1. Donem forma…

El primer que cal fer és doblegar la part de dalt del tub, tal com es veu a la foto. Només cal que aixafem amb 2 dits la part central d’amdós costats per tal que s’enfonsi i ens quedi aquesta forma punxeguda als extrems.

2. Imaginació al poder!

Ara hem de pensar quin animal volem fer. En funció d’això podem fer servir les “punxes” com a orelles, banyes o fins i tot la cresta d’un gall!
Quan ho tinguem clar, amb un llapis dibuixem tots els detalls que vulguem!

3. A decorar!

Podem pintar el nostre animal amb colors de fusta, retoladors, pintura, ceres i fins i tot amb guixos! Tot és qüestió d’imaginació i experimentació! També podem decorar-lo amb altres materials: fils per fer pèls, botons pels ulls, roba per les taques, etc. A més, podem fer complements amb cartró o paper: ales, potes o cues, només cal que deixeu volar la vostra creativitat!

Ja teniu muntada la vostra pròpia granja a casa? Doncs vinga, vinga… Ensenyeu-nos com us ha quedat! Pengeu els vostres animals a les xarxes socials i etiqueteu-nos perquè puguem veure’ls!!! Ens trobaràs a Facebook i a Instagram.