Animals

Activitats a l’aire lliure Barcelona: la millor manera d’obrir un nou món a la imaginació de la canalla

Jugar a l’aire lliure sense una estructura o regles estrictes permet als infants utilitzar la seva pròpia imaginació, desenvolupar habilitats socials i treballar en la resolució de problemes. Explorar la natura mitjançant excursions i activitats a l’aire lliure a Barcelona, fa que puguin connectar amb l’entorn natural, aprendre sobre la flora i la fauna, desenvolupar l’orientació espacial i millorar la seva condició física.

Al nostre parc d’aventures fomentem l’oci educatiu i participatiu i a més a més de la granja, la canalla també podrà gaudir d’observar l’entorn que l’envolta. Observant plantes o animals o descobrint la varietat d’ocells que hi ha en aquesta zona, podrà gaudir de l’aire lliure tot desenvolupant l’atenció, l’observació, l’aprenentatge sobre la fauna i la connexió amb la natura.

Poden les activitats a l’aire lliure contribuir al desenvolupament d’habilitats?

Les activitats a l’aire lliure a Barcelona com córrer, saltar, llançar-se en tirolina o equilibrar-se, ajuden a desenvolupar les habilitats motrius gruixudes i fines. Això inclou la coordinació, l’equilibri, la força, la resistència i la flexibilitat.

L’aire lliure proporciona un entorn ampli i estimulant perquè la canalla utilitzi la seva imaginació i creativitat i sigui conscient de les seves pròpies capacitats. Jugar en entorns naturals oberts els hi permet inventar jocs, històries i personatges, fomentant la seva capacitat creativa i utilitzant el seu cos i la seva ment, lluny de les pantalles.

De quina manera ajuden les activitats a l’aire lliure a Barcelona a la resolució de conflictes i a focalitzar l’atenció?

Les activitats a l’aire lliure plantegen desafiaments i obstacles que requereixen que la canalla utilitzi les seves habilitats de resolució de problemes. Trobar solucions per pujar per una paret d’escalada o trobar el camí correcte en una excursió, són exemples d’aquests desafiaments.

En participar en activitats a l’aire lliure a Barcelona, la canalla ha de parar atenció als detalls i concentrar-se en les tasques que estan realitzant. Aquest canvi d’escenari, pot ajudar a canviar la perspectiva i crear un espai on es puguin resoldre els conflictes de manera més efectiva, ja que les criatures poden sentir-se més disposades a escoltar, entendre i trobar solucions alternatives. A través de l’espai obert, el distanciament de l’entorn habitual, els estímuls visuals i sensorials, i la pràctica del joc i la col·laboració, els petits i petites podran trobar noves perspectives i eines per resoldre els seus conflictes de manera positiva.